Akce

Společenský večer The Business Soirée a Komory pro hospodářské styky se SNS

Publikováno: 8. 9. 2019
Autor: Redakce
Foto: Pavel Gwužď
logo Sdílet článek

Letošního roku koncem května, konkrétně 23. 5., uspořádal časopis The Business Soirée ve spolupráci a pod záštitou Komory pro hospodářské styky se SNS společenský večer zemí SNS v krásných prostorách Hotelu President v Praze.

Na akci se sešlo více než 200 hostů z řad členů Komory SNS, jejich spolupracovníků, zástupců vydavatelství The Business Soirée, reprezentantů jednotlivých států a představitelů členských firem a partnerských organizací Komory SNS v čele s jejím předsedou panem Františkem Masopustem, který se také ujal úvodního slova. Jako velmi příjemná a profesionální moderátorka se osvědčila Ing. Mgr. Aneta Řehková.

Hlavním partnerem večera byla společnost Art of Facts s.r.o., které patří mimořádně vřelé poděkování. Další velké díky směřují i k ostatním partnerům akce: společnostem Bio Hydroponic Technology, SE, Bageterie Boulevard, Remoska s.r.o., AB Clima s.r.o. a The President Hotel Prague.

O kulturní vystoupení se postarala talentovaná zpěvačka Monika Bagárová, která nejenom přítomné muže zvedla doslova ze židlí. Hosté si užili atmosféru luxusních prostor Hotelu President a také skvělé gastronomické zážitky, které jim přichystali špičkoví kuchaři Restaurace Elements. Organizaci večírku měl na starosti Event manager Jan Herget Pošvář.


reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků