Akce

Hispánský diplomatický večer

Publikováno: 14. 10. 2019
Autor: Petr Novák
Foto: The Business Soirée
logo Sdílet článek

Dne 10.10.2019 proběhl pod pořadatelskou taktovkou The Business Soirée s.r.o. Hispánksý diplomatický večer v krásných prostorách restaurace Hergetova Cihelna. Večer se uskutečnil pod záštitou J.E. paní Rosaura Leonora Rueda Gutierrez, velvyslankyně Spojených mexických států a pod záštitou Mexicko-české obchodní komory.

Na akci se sešlo více než 130 hostů z řad členů Mexicko-české obchodní komory, zástupců vydavatelství The Business Soirée, reprezentantů zemí, politiků, zástupců ministerstev a hostů partnerů diplomatického večera.

Hlavním partnerem večera se stal Czechtourism, kterému patří mimořádně vřelé poděkování. Další velké díky směřují i k ostatním partnerům akce: společnostem Bio Hydroponic Technology SE, Remoska s.r.o., Sekyra Group a Art of Facts. Vydavatelství The Business Soirée děkuje všem za spolupráci a těší se na pokračování spolupráce při dalších společných a zajímavých projektech.

Večerem provázela moderátorka Linda Bernátová, která se postarala o profesionální průběh a příjemnou atmosféru celého večera. 

Diplomatický večer byl zahájen úvodním proslovem o který se postarali vážení hosté v čele s J.E. paní Rosaura Leonora Rueda Gutierrez (velvyslankyně Spojených mexických států), José Manuel Revuelto(ekonomický a obchodní rada Španělského království), Ing. Janem Hergetem (ředitel České centrály cestovního ruchu - Czechtourism) a zástupci Mexicko-české a Hispánsko-české obchodní komory.

O kulturní vystoupení se postaralo hudební trio Mariachi. Hosté si užili atmosféru luxusních prostor Hergetovy Cihelny (Kampa Group) a také skvělé gastronomické zážitky, které přichystali kuchaři v mexickém duchu. Organizaci večírku měl na starosti event manager Jan Herget Pošvář z HergethConsulting.

reklama

https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz https://www.weedy.cz

Mohlo by vás zajímat

Více článků